It is currently Thu Jul 19, 2018 2:42 pm


Image issues.

Help with Web Design, Programming, and Graphics

Moderator: Gecko

Image issues.

Postby Polarbear » Tue Jul 03, 2012 1:02 am

First off hello Gecko, liljim, lilpinkflower, pcguy.

I am having an issue with images not showing up on my site and a couple others. I upload the pictures to either P/B or a buddies gallery. I get the url's for the images and post them. Not all the images show up. It will either say "user posted image", ""posted image" or just "image". If I refresh the page one might show up but one of the others is gone and it says the same thing. Any idea where this issue is coming from? My site is http://www.plasticmodelsplus.ca/forum/

Cheers
Daniel
User avatar
Polarbear
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jul 03, 2012 12:52 am

Thanks given:2
Thanks received:0
Top

Re: Image issues.

Postby PCguy » Tue Jul 03, 2012 6:39 am

Welcome back!

I think your issue is simply that photobucket can be flakey. Can you host them yourself? Or try another image hosting site, one that is more reliable.
(\__/) This is Bunny.
(='.'=) Copy and paste bunny into your sig.
(")_(") Help Bunny gain World Domination.

Image
User avatar
PCguy
Lord of the Geeks
Lord of the Geeks
 
Posts: 2017
Joined: Sat Sep 15, 2001 1:00 am
Location: A Very Scarey Place
Operating System: Windows 7 Professional x64

Thanks given:2
Thanks received:4
Top

Re: Image issues.

Postby Polarbear » Tue Jul 03, 2012 1:41 pm

Thanks pcguy, will try something else. Now onto another issue in another forum here.
User avatar
Polarbear
Newbie
Newbie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jul 03, 2012 12:52 am

Thanks given:2
Thanks received:0
Top


Return to Web Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron